đŸ„ł VĂ€lkommen till BegagnadKurslitteratur.se (🌟Nya begagnadeskolböcker.se)

LĂ€s mer
Servering och dryckeskunskap : en handbok
ISBN9789144038483
Upplaga2
FormatInbunden
FörfattareLarry Bokstad, Staffan Eriksson
PubliceringsÄr2006-04-25
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor269
SprÄkSvenska

Inbunden ‱ 2006-04-25

Servering och dryckeskunskap : en handbok

av Larry Bokstad och Staffan Eriksson

  • ISBN: 9789144038483
  • Upplaga: 2
  • Format: Inbunden
  • PubliceringsĂ„r: 2006-04-25
  • Förlag: Studentlitteratur
  • Antal sidor: 269
  • SprĂ„k: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgÀnglig

Ej tillgÀnglig

Ej tillgÀnglig

Ej tillgÀnglig

Eller begagnad frÄn 1 sÀljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa sÀljare. VÀlj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

  • Tina N
    459 kr

    Ny

Om Servering och dryckeskunskap : en handbok

Boken Servering och dryckeskunskap : en handbok slÀpptes Är 2006 och Àr skriven av Larry Bokstad och Staffan Eriksson.

Den bestÄr av 269 sidor och Àr skriven pÄ svenska. Boken Àr utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Servering och dryckeskunskap : en handbok begagnad frÄn en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta nÄgot pris pÄ vad den kostar ny, men den kostar bara 459 kr begagnad.

Kurslitteratur som sÀljs pÄ BegagnadKurslittretur.se Àr begagnad och dÀrför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande Àr aktiva. NÀr ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, frÄga dÄ om detta.

Servering och dryckeskunskap förmedlar den kunskap som krĂ€vs för en perfekt genomförd mĂ„ltid i rĂ€tt miljö pĂ„ en restaurang – kunskap om kundens önskemĂ„l, om detaljerna, om helheten 
HĂ€r lĂ€r eleverna steg för steg serveringens konst, hur de ska lĂ€gga pĂ„ dukar, bryta servetter till festmĂ„ltider, duka och servera specialrĂ€tter, flambera biffar och tranchera fĂ„gel, blanda drinkar och dekantera vin, och pĂ„ ett trevligt och effektivt sĂ€tt ta betalt.I denna mycket omarbetade upplaga finns nyskrivna avsnitt om bl.a. tematiska uppdukningar, brunch, tapas, sushi, catering, den nya kaffekulturen och nya vin- och öltrender samt en ordlista över de vanligaste restaurangorden pĂ„ fem sprĂ„k.Servering och dryckeskunskap vĂ€nder sig till hotell- och restaurangprogrammet och motsvarande utbildningsformer. Den Ă€r Ă€ven en utmĂ€rkt handbok för alla restauranger.

SÄ hÀr köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu nÀr du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgÀnglig sÄ trycker du pÄ den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med sÀljarna.

2) Acceptera & betala

SÀljaren skickar en köpesförfrÄgan till dig som du enkelt accepterar. SÀljaren fÄr din adress för att skicka boken och du fÄr instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sÀlj vidare

NÀr du Àr fÀrdig med din kurs sÄ Àr nÀsta rimliga steg att du sÀljer boken till nÀsta Ärs kull.

Det Àr helt gratis att sÀlja en bok pÄ BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 459 kr